Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró renova la xarxa de tres carrers dels Molins per evitar noves fuites d’aigua

Escoltar

Aigües de Mataró renova la xarxa de tres carrers dels Molins per evitar noves fuites d’aigua

La setmana passada es van produir quatre trencaments en cadena a la canonada

L’empresa municipal Aigües de Mataró va començar ahir dilluns 4 d’octubre la renovació de la xarxa de distribució d’aigua potable dels carrers de l’Abat Antoni M. Marcet, el carrer d’Àvila i l’avinguda de Torner. Les obres, que tenen una duració prevista de cinc setmanes, suposen la substitució de les canonades de fibrociment actuals per tal d’evitar els trencaments que s’han produït recentment a la zona.

 

Quatre trencaments en cadena

 

De fet, la setmana passada es van originar quatre fuites d’aigua a la mateixa canonada de fibrociment del carrer de l’Abat Antoni M. Marcet. Aigües de Mataró en va fer la reparació, però les canonades han quedat força malmeses a causa del seu envelliment.

 

Per aquesta raó, Aigües de Mataró ha decidit, amb caràcter d’urgència, dur a terme tota la renovació de la xarxa de distribució de la zona, per tal d’assegurar el correcte funcionament de la instal·lació. Aquesta actuació inclou, a més del carrer on es van produir els trencaments, el carrer d’Àvila i l’avinguda de Torner.

 

Les obres tenen un pressupost total de 33.316,26 euros i han estat adjudicades a l’empresa Canalitzacions i Muntatges AVIC, SL.