Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Baron participa en la Cimera Climàtica Mundial d’Alcaldes 2010

Escoltar

Baron participa en la Cimera Climàtica Mundial d’Alcaldes 2010

Es fa a Ciutat de Mèxic i hi seran presents més de 2.000 alcaldes d’arreu del món

L’alcalde i diputat de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Joan Antoni Baron, serà el proper diumenge 21 de novembre de 2010 a Ciutat de Mèxic per assistir a la Cimera Climàtica Mundial d’Alcaldes 2010.


 

Aquesta trobada és el colofó del Congrés Mundial de Ciutats i Governs Locals Units (CGLU) que està tenint lloc del 16 al 20 de novembre a la capital mexicana, amb l’assistència de més de 2.000 alcaldes d’arreu del món.

 

El diumenge 21 se celebrarà l’esmentada Cimera Climàtica Mundial d’Alcaldes 2010, que servirà per mostrar al món la intensa feina que des dels governs locals es fa arreu del planeta.

 

Així, Baron signarà el “Pacte Climàtic Global de Ciutats” o “Pacte de la Ciutat de Mèxic”, en representació de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament de Mataró, i tindrà l’ocasió de presentar en el plenari la feina desenvolupada des dels diferents municipis de la província de Barcelona en el context del Pacte d’alcaldes i alcaldesses.

 

El Pacte de la Ciutat de Mèxic compromet a les entitats signants a informar dels seus compromisos i avenços en matèria de mitigació i adaptació al canvi climàtic.