Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Camp Municipal de Futbol del Camí del Mig estrena la millora de la gespa artificial

Escoltar

El Camp Municipal de Futbol del Camí del Mig estrena la millora de la gespa artificial

El nou paviment proporciona més estabilitat i durabilitat

L’alcalde, Joan Antoni Baron, té previst inaugurar demà dissabte 25, a les 18.00 h, la nova gespa artificial del Camp Municipal de Futbol del Camí del Mig, ubicat a la zona esportiva de Cerdanyola, amb entrada des del carrer de la Marató.

 

El Servei de Manteniment i Serveis de l’Ajuntament ha dut a terme la substitució de l’antiga gespa. L’actuació ha estat finançada pel Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL) i forma part del “Pla Verd” inclòs en el Pacte del Futbol de Mataró, que marca les línies de treball per millorar les instal·lacions esportives on es practica aquest esport.

 

La nova gespa artificial és d’última generació, monofibra bitò de 70 mm d’altura fabricada en polietilè, tractada i preparada per tenir una alta resistència a la calor i a les variacions climatològiques. És de baixa abrasió i es caracteritza per tenir gran estabilitat i molta millor durabilitat que l’anterior.

 

 

Ateses les noves característiques del terreny, s’ha hagut d’adequar la xarxa de reg a la nova alçària de la gespa artificial.

 

Els treballs han inclòs com a nou equipament esportiu un joc de porteries reglamentàries fixes per a futbol 11, adaptades també per a la pràctica del rugbi. A més, s’ha habilitat un camp de 3 x 3 per a escalfaments i s’ha instal·lat una tanca perimetral al terreny de joc.

 

L’obra l’ha executat l’empresa Limonta Sport Ibérica SL i ha tingut un cost aproximat de 250.000 €. A aquest import s’ha d’afegir el cost de la redacció del projecte, 4.200,80 €, i 6.950 € més de la direcció de l’obra.

 

A Mataró també tenen gespa artificial el Camp Municipal d’Esports, el del Pla d’en Boet, el de Rocafonda, el de Can Xalant, el de Cirera, el camp de futbol a 7 de Cirera i també el Camp Municipal d’Hoquei. L’Ajuntament està enllestint la instal·lació de la nova gespa artificial al Camp Municipal de Futbol de la Llàntia.