Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El centre de congressos del TecnoCampus Mataró-Maresme serà la seu dels III Premis Blocs Catalunya

Escoltar

El centre de congressos del TecnoCampus Mataró-Maresme serà la seu dels III Premis Blocs Catalunya

El parc científic i de la innovació Tecnocampus Mataró-Maresme, amb seu a Mataró, serà la seu de l’acte d’entrega dels III Premis Blocs Catalunya, que es lliuraran el dia 1 d’octubre de 2010. Aquesta nova edició dels premis es va presentar ahir en roda de premsa a Barcelona, a l’Institut d’Estudis Catalans.

 

Es tracta d’uns premis ja plenament consolidats que organitza i lliura l’associació STIC.CAT. El dia 26 d’abril comença el termini per inscriure-s’hi i optar a algun dels premis, i el 17 de juny arrencaran les votacions obertes a tots els internautes.

 

Un jurat format per representants de nombroses associacions i per destacats blocaires (entre ells el president del Parlament, Ernest Benach) triarà entre els més votats els guanyadors dels premis al millor bloc de les següents categories: corporatius, personals, culturals, d’educació, de lletres, polític, de format audiovisual, de TIC’s, gastronòmic i esportiu. Aquestes dues darreres categories són noves en aquesta edició dels premis Blocs Catalunya, en què també es lliura un premi especial de l’associació STIC.CAT. Entre els membres del jurat hi haurà la presidenta del TecnoCampus Mataró-Maresme, Alícia Romero, i la periodista i directora de la revista Capgròs, Judith Vives, totes dues blocaires.

 

En la segona edició dels premis, celebrats a Vic, s’hi van inscriure més de 700 blocaries, xifra aquest any es preveu superar amb escreix. Al llarg dels propers mesos es donaran a conèixer més detalls d’aquests III Premis Blocs Catalunya, que a més serviran per dur a terme un ampli estudi sobre el perfil dels blocaires que escriuen a la xarxa en català.