Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre de Formació Permanent Tres Roques acull l’exposició “La llarga nit del poble sahrauí”

Escoltar

El Centre de Formació Permanent Tres Roques acull l’exposició “La llarga nit del poble sahrauí”

Les fotografies són de Sergi Bernal de l’any 2008

L’exposició fotogràfica “La llarga nit del poble sahrauí” de Sergi Bernal es podrà veure a partir d’avui, a les 19.00 h, al Centre de Formació Permanent Tres Roques. La inauguració d’aquesta mostra coincideix amb la celebració avui, 10 de desembre, del Dia Internacional dels Drets Humans que commemora que l’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar, l’any 1948, el text de la Declaració Universal dels Drets Humans.


 

El fotògraf Sergi Bernal va fer les fotografies l’any 2008 al camp de refugiats sahrauís de Dajla, a Algèria. Aquestes imatges es presenten avui a Mataró i es podran veure fins al 7 de gener. Una de les activitats complementàries de l’exposició és el passi del documental “Rasd ¿Justicia sin guerra?” del director Josep Lluís Penadès que el 16 de desembre, a les 19.00 h, comentarà la seva pròpia obra acompanyat del fotògraf Sergi Bernal.

 

L’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí (ACAPS) de Mataró col·labora amb l’Ajuntament de Mataró i el Centre de Formació Tres Roques per portar a terme l’exposició i el passi del documental.