Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre de Formació Permanent Tres Roques inicia les inscripcions del segon trimestre

Escoltar

El Centre de Formació Permanent Tres Roques inicia les inscripcions del segon trimestre

Els ciutadans poden triar entre més de 60 cursos i tallers

Les inscripcions als cursos del segon trimestre del Centre de Formació Permanent Tres Roques comencen avui i finalitzaran el proper 28 de desembre. Tres Roques ofereix una programació amb més d’una seixantena de cursos i tallers que s’agrupen al voltant de cinc eixos principals: humanitats i ciències socials; ciència, natura i medi ambient; expressió; recursos; salut i creixement personal.
Des de la seva inauguració, el setembre de 2009, la programació de cursos i tallers del Centre de Formació Permanent Tres Roques ha seguit una mateixa línia amb cursos que es repeteixen cada trimestre com poden ser els de cuina, informàtica, fotografia o ioga però també s’han anat afegint noves propostes per adequar l’oferta a la demanda existent i a l’actualitat. En aquesta línia, enguany podem trobar, entre d’altres, el curs “Aproximació a la col·lecció Bassat” o “Economia domèstica: treu profit dels teus diners”. Tota la informació sobres els cursos i com inscriure’s es pot trobar a www.mataro.cat.

 

 

La memòria històrica

 

A més dels cursos i tallers que es podran fer durant els mesos de gener, febrer i març, Tres Roques disposa d’una programació d’exposicions i activitats culturals. El proper trimestre està previst portar a la sala d’actes de l’equipament dues propostes sobre la memòria històrica i que formen part del Memorial Democràtic del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat de Catalunya.

 

L’exposició “Cinema en temps de guerra, exili i repressió” es podrà veure del 17 de gener al 21 de febrer. Es tracta d’una mostra que vol posar a l’abast del públicl’efervescència cinematrogràfica que va viure Catalunya durant la Guerra Civil i les conseqüències que van tenir en el camp del cinema la derrota de la segona república, l’exili i la repressió posteriors.

 

A partir del 28 de febrer i fins al 26 de març, la sala d’actes d’aquest equipament municipal acollirà la mostra “Fem memòria”, produïda per El Periódico, el Museu Nacional d’Art de Catalunya i el Memorial Democràtic. És una exposició de la Guerra Civil i la vida a la rereguarda explicada a través de fotografies familiars i històriques inèdites.