Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme fa un passeig arbrat al marge esquerra de la riera d’Argentona

Escoltar

El Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme fa un passeig arbrat al marge esquerra de la riera d’Argentona

S'urbanitza un tram de 345 metres entre la riera i la planta de la brossa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’espai que separa les instal·lacions de la planta de la brossa de Mataró i la riera d’Argentona, d’aproximadament 345 metres, s’està transformant en un passeig arbrat de 5 metres d'ample i en una escullera de protecció d’aquest marge de la riera. Es tracta d'una actuació endegada pel Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme que permetrà recuperar un nou espai per als ciutadans, dins del terme de Mataró.

 

Amb aquesta actuació s’acomplirà el compromís del Consorci com a un dels propietaris de les parcel·les properes a la riera d’Argentona.

 

Les obres formen part del projecte d'urbanització dels entorns del Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme i l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals de Mataró (EDAR), aprovat per l'Ajuntament de Mataró.

 

 

Il·luminació energèticament eficient

 

Com ja ha fet el Consorci de Residus a les obres d’ampliació del Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme, en aquesta actuació sobre la riera s’apostarà per les tecnologies més eficients energèticament. En concret, en aquest tram de passeig urbà que s’està construint la il·luminació complirà amb tots els requisits de l’eficiència energètica.

 

A més, dintre de la urbanització de l’espai s’instal·laran diversos bancs al llarg del nou passeig. Aquesta obra està subvencionada per la Diputació de Barcelona, en el marc del Pla de concertació Xarxa de Barcelona Municipis de Qualitat 2008-2011.