Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El pas subterrani del Cargol estarà tallat al trànsit fins al maig per la realització d’obres de millora

Escoltar

El pas subterrani del Cargol estarà tallat al trànsit fins al maig per la realització d’obres de millora

Els treballs van a càrrec del Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí

A partir del dilluns 22 de febrer i fins aproximadament el 10 de maig el pas subterrani del Cargol, que permet accedir al passeig Marítim, quedarà tallat al trànsit. El motiu de l’afectació són les obres que des del passat desembre duu a terme el Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí per adequar i millorar aquest accés subterrani.

 

Les obres afecten també al pas subterrani del carrer de Jordi Joan. La millora d’aquests accessos estava prevista per l’Estat dins el Plan E de 2009 (Pla Espanyol per a l’Estímul de l’Economia i l’Ocupació), amb un pressupost d’ 1.257.130 €. Al gener de 2009, el Ple de l’Ajuntament va prendre el compromís d’assumir el manteniment i conservació de les obres un cop aquestes siguin enllestides pel Ministeri.

 

Els treballs preveuen la supressió de barreres arquitectòniques, mitjançant la construcció de rampes, l’adequació de la il·luminació, la millora dels acabats interiors (pintura, paviments) i la instal·lació de jardineres. Les obres van començar el 21 de desembre i el projecte preveia un termini d’execució de 8 mesos.

 

En els propers mesos es poden produir altres afectacions al trànsit, amb talls puntuals als carrers de Sant Felicià, al carrer del Racó de Sant Pere i al passeig Marítim.