Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El passatge de Francisco Pizarro es reurbanitzarà i serà cedit a l’Ajuntament

Escoltar

El passatge de Francisco Pizarro es reurbanitzarà i serà cedit a l’Ajuntament

La Junta de Govern aprova inicialment el projecte d’urbanització

La Junta de Govern Local ha aprovat avui inicialment el projecte d’urbanització del passatge de Francisco Pizarro, que actualment és de titularitat privada. El promotor del projecte té previst urbanitzar el vial i cedir-lo a l’Ajuntament.

 

El passatge de Francisco Pizarro és un vial sense sortida, d’uns 6 metres d’amplada, amb accés des del carrer de Francisco Pizarro. Actualment, el carrer està parcialment urbanitzat amb voreres i enllumenat públic. La calçada és de sorra excepte als extrems, on hi ha un paviment de pedres i formigó molt irregular. Un pàrquing privat propietat del promotor del projecte, així com diferents locals tenen accés directe des del passatge.

 

Les obres previstes contemplen urbanitzar el vial a un sol nivell, com a carrer de prioritat invertida. El paviment serà de llambordes i la recollida d’aigües es farà cap al centre del vial mitjançant embornals sifònics. La intersecció amb el carrer de Francisco Pizarro es resoldrà donant continuïtat a la vorera d’aquest vial, ara interrompuda per donar entrada al passatge. També es preveu la substitució de la xarxa de clavegueram, mentre que es mantindrà l’enllumenat existent.

 

El projecte té un pressupost de 39.453,11 € (IVA inclòs) que assumirà el promotor de les obres, l’empresa mercantil 1986, SA que és un dels propietaris del passatge. El vial haurà de ser cedit a l’Ajuntament pels propietaris del sòl, mitjançant la signatura d’un conveni, com a requisit previ a l’aprovació definitiva del projecte d’urbanització.