Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pla de serveis de les platges es modifica per incloure nous horaris de tancament per als establiments de temporada

Escoltar

El Pla de serveis de les platges es modifica per incloure nous horaris de tancament per als establiments de temporada



El Ple de l’Ajuntament va aprovar ahir una modificació al Pla de serveis de temporada de les platges de Mataró per als anys 2010 a 2014 pel que fa al règim d’horaris de tancament dels establiments de temporada de menjars, begudes i bar.



Les modificacions inclouen la divisió de la temporada en tres períodes:


1) Del dia 1 de maig al 18 de juny: entre setmana l’horari màxim de tancament de les instal·lacions de temporada de menjars i begudes i de bar serà a l’1.30 h; divendres i dissabtes i vigílies de festiu a les 2.00 h.

 

2) Del dia 19 de juny al 29 d’agost: entre setmana l’horari màxim de tancament de les instal·lacions de temporada de menjars i begudes i de bar serà a les 2.00 h; divendres, dissabtes i vigílies de festiu a les 3.00 h.

 

3) Del 30 d’agost al 12 de setembre: entre setmana l’horari màxim de tancament de les instal·lacions de temporada de menjars i begudes i de bar serà a l’1.00 h; divendres, dissabtes i vigílies de festiu a les 2.00 h.

 


La redacció inicial del Pla, aprovada al Ple del 4 de febrer, contemplava un horari màxim de tancament de les instal·lacions de temporada de menjars i begudes i de bar a l’1.00 h entre setmana i a les 2.00 h els caps de setmana i vigílies de festiu.

 

La Direcció General de Ports, Aeroports i Costes, de la Generalitat de Catalunya haurà d’aprovar ara aquesta modificació del Pla de serveis de temporada de les platges de Mataró per als anys 2010 a 2014.