Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple aprova provisionalment una modificació puntual del Pla de millora urbana de l’illa Fàbregas i de Caralt

Escoltar

El Ple aprova provisionalment una modificació puntual del Pla de millora urbana de l’illa Fàbregas i de Caralt

No hi ha hagut al·legacions respecte l’aprovació inicial

El Ple de l’Ajuntament va aprovar ahir provisionalment una modificació puntual del Pla de millora urbana de l’illa Fàbregas i de Caralt, on està prevista la instal·lació d’El Corte Inglés. La modificació no suposa canvis importants en l’ordenació prevista i es concreta en tres aspectes: una redistribució dels usos previstos a les plantes semisoterrani i soterrani 1 del futur centre comercial; donar major flexibilitat a la composició arquitectònica de l’edifici i facilitar el funcionament de l’aparcament, que ocuparà part del subsòl públic.

 

El canvi del planejament va ser aprovat inicialment el 26 d’octubre de 2009 per part de la Junta de Govern Local. Durant el període d’informació pública posterior a l’aprovació inicial no s’han presentat al·legacions i a l’expedient consten els informes favorables de la Direcció General de Comerç i del Servei de Mobilitat de l’Ajuntament.

 

Van arribar escrits de la Unió de Botiguers i de l’Associació de Veïns de Mataró Centre que plantejaven qüestions que tenien més a veure amb el funcionament de l’edifici que amb l’ordenació, a les quals l’Ajuntament va respondre sense esperar al tràmit d’aprovació provisional.

 

 

Canvis respecte a l’aprovació inicial

 

Els únics canvis que s’han introduït al document respecte a l’aprovació inicial fan referència a com es regulen les plantes semisoterrani i soterrani 1 i l’ús de l’aparcament. El document indica que aquesta regulació es farà segons allò que permet el Pla General, sense entrar en més especificitats.

 

El Pla de millora urbana i la modificació del mateix tenen els efectes previstos a la llei i la seva tramitació no suposa una interferència en el procés instruït pel Jutjat d’Instrucció número 3 de Mataró.

 

L'aprovació definitiva de la modificació del Pla de millora correspon a la Direcció General d'Urbanisme de la Generalitat de Catalunya.