Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple aprova una proposta de resolució sobre la immigració

Escoltar

El Ple aprova una proposta de resolució sobre la immigració

El Ple celebrat ahir va aprovar la part resolutiva de la proposta de resolució presentada pel grup municipal de la CUP en relació amb la immigració. La proposta va ser aprovada pels vots del PSC, ICV-EUiA, ERC i la CUP, CiU es va abstenir i el PPC va votar en contra. El text aprovat es va presentar com una proposta alternativa a la moció presentada pel PPC i que no va prosperar.


 

El text de la part resolutiva aprovat és el següent:

 

“Es proposa al Ple l’adopció dels acords següents:

 

1. L’Ajuntament es reafirma en la funció del padró com a registre administratiu en què s’inscriuen totes les persones que resideixen al municipi i en reflecteix la realitat demogràfica; i com a eina que facilita la planificació en plasmar el nombre d’habitants, que és el punt de referència per rebre recursos externs tant en forma de finançament com de provisió de serveis.

 

2. L’Ajuntament complirà amb l’obligació d’empadronar totes les persones que viuen al municipi i en no obstaculitzar l’accés al padró i als drets universals fonamentals a cap ciutadà.

 

3. L’Ajuntament no utilitzarà tampoc en cap cas el padró com a arma de delació contra les persones nouvingudes, d’acord amb la legislació vigent”.