Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple assigna noms a 7 nous carrers i places de la ciutat

Escoltar

El Ple assigna noms a 7 nous carrers i places de la ciutat

Els vials es troben situats al sector del Rengle i al parc de Rocafonda

El Ple de l’Ajuntament va aprovar divendres passat, 23 de juliol, en sessió extraordinària, la inclusió de nous vials al nomenclàtor de la ciutat. En concret, es tracta de 7 carrers i places ubicats al sector del Rengle i al parc de Rocafonda.

 

 

Nous vials al Rengle

 

- Carrer de Jaume Vicens Vives: és tracta d’un carrer paral·lel a la línia de costa, entre la carretera de Barcelona i el passeig de Marina. El vial tindrà aquest nom en honor de l’historiador català Jaume Vicens Vives (Girona, 1910 - Lió, 1960).

 

- Passatge d’Adolf Comeron: és tracta d’un passatge paral·lel al carrer de Tordera, entre la carretera de Barcelona i el nou carrer de Jaume Vicens Vives. El vial tindrà aquest nom en record del químic i professor mataroní, desaparegut aquest mateix any.

 

- Passatge d’Antoni Macià i Fonoll: és tracta d’un passatge paral·lel al carrer de Caldes d’Estrac, entre la carretera de Barcelona i el passeig de Marina. El vial tindrà aquest nom en homenatge a qui va ser professor i primer director de l’Escola de Formació Professional de Mataró.

 

- Plaça del Tecnocampus: està situada a l’interior de l’edifici del parc tecnològic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme.

 

 

Nous vials al parc de Rocafonda

 

- Parc de Rocafonda – plaça d’Anselm Turmeda: es tracta de la plaça d’accés al parc situada sobre l’aparcament soterrat de la ronda de Rafael Estrany. La plaça tindrà aquest nom en homenatge al pensador i escriptor medieval Anselm Turmeda, conegut per les seves obres tant en català com en àrab.

 

- Parc de Rocafonda – passeig de Pep Manté: és el camí perimetral als equipaments educatius, assistencials i esportius de la plaça d’Alfred Opisso i a la plaça d’Anselm Turmeda. El vial tindrà aquest nom en record del conegut advocat mataroní, mort l’any passat.

 

- Parc de Rocafonda – carrer dels Germans Manuel i Francesc Fontanals: és el carrer paral·lel a la riera de Sant Simó, que té accés al carrer de la Foneria. El vial tindrà aquest nom en honor dels escenògrafs i decoradors mataronins Manuel i Francesc Fontanals.