Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei de Manteniment i Serveis es trasllada a l'edifici del veïnat de Valldeix

Escoltar

El Servei de Manteniment i Serveis es trasllada a l'edifici del veïnat de Valldeix

La nova seu està situada a tocar de la riera de Can Soler

El Servei de Manteniment i Serveis ha començat aquesta setmana el seu trasllat al nou edifici ubicat a la riera de Can Soler s/n, al veïnat de Valldeix. El canvi d’ubicació d’aquest servei, conjuntament al proper trasllat de l’Institut d’Esports a noves instal·lacions, deixarà lliure les naus de l’Escorxador per poder començar les obres de la segona biblioteca pública de Mataró.

 

El calendari previst pel trasllat és el següent:

 

− La setmana de l’11 al 15 de gener es traslladaran tots els oficis i s’adequaran els nous tallers amb els materials i eines de cada grup de treball, per poder atendre les diferents peticions de servei que els hi arriben.

 

− La setmana del 18 al 22 es farà el trasllat de la part de direcció, oficines i àrea tècnica.

 

− Entre el dia 11 i el 22 hi haurà un equip de guàrdia per atendre actuacions d’urgència. Es preveu que a partir del 28 de gener el funcionament serà normal.

 

Mentre dura el trasllat, l’atenció al públic del servei es farà a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Rocafonda, al carrer de Josep Punsola, 47. Un cop completat el trasllat, al nou edifici se seguirà prestant el servei de registre de documents i atenció al públic en general.

 

 

El nou edifici

 

L’empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA) és la propietària de l’edifici que allotja la nova seu del Servei de Manteniment i Serveis, i ha dut a terme les obres d’adequació.

 

L’edifici, ubicat a una finca de 42.356 m², era una antiga nau que es destinava a magatzem i comerç de materials de construcció. Consta de 5.224 m² construïts en planta baixa i 1.260 m² en planta altell.

 

L’empresa Copcisa, SA, adjudicatària de les obres per encàrrec de PUMSA, ha adequat tant la nau com diferents magatzems per acollir el personal i tallers del servei. Els treballs realitzats han inclòs la substitució completa de la coberta de la nau, la millora de les façanes mitjançant el reforç i l’aïllament de les parets, les divisions internes de l’edifici, el condicionament dels seus interiors i la instal·lació dels serveis d’electricitat, aigua, gas, climatització i telecomunicacions. A més, s’ha creat un cos annex a la nau per a l’ampliació de les oficines.

 

Pel que fa a la finca, s’han ordenat i millorat els accessos a l’edifici i s’han pavimentat els entorns de l’àmbit. La inversió total que ha realitzat PUMSA és superior als 5,2 milions d’euros. L’Ajuntament fa ús del nou edifici mitjançant un contracte de lloguer amb PUMSA.