Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus celebra avui la cerimònia de lliurament de la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya

Escoltar

El TecnoCampus celebra avui la cerimònia de lliurament de la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya

Avui divendres 1 d’octubre a les 20.00h el parc TecnoCampus Mataró-Maresme acull la cerimònia de lliurament de la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya. Es tracta del primer acte que se celebrarà al centre de congressos del parc, que s’inaugura el 21 d’octubre.


Els Premis Blocs Catalunya són una iniciativa de l’Associació Societat i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (STIC.CAT), que per a la cerimònia d’aquest any ha comptat amb el suport de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme.


A la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya s’hi han inscrit més de 600 blocs La jornada culminarà amb la cerimònia on es faran públics els millors blocs en diverses categories, escollits per un jurat a partir de votacions populars.




L'acte de lliurament serà presidit pel president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, i l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, i serà conduït pel periodista Martí Gironell.


La jornada ha començat al matí amb un acte de reconeixement als millors Blocs Escolars del Maresme. Aquest acte, adreçat a les escoles de la nostra comarca, vol reconèixer la seva feina en l’àmbit de les noves tecnologies i Internet. Es premien els millors blocs escolars del Maresme en les categories de secundària, batxillerat, cicles formatius i professor o professora.




Els guanyadors ha rebut com a premi un ordinador portàtil. En aquests cas el jurat ha estat format per representants de Stic.cat, el col•lectiu de la Maresmesfera, la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i l’Institut Municipal d’Educació de Mataró.


Els guardonats han estat els següents:


- Bloc de Primària: Escola Torre Llauder (Mataró)

- Bloc de Secundària:X-aules, de l'IES Maremar (El Masnou)

- Bloc de Batxillerat: EuclidesTelevisió, de l'IES Euclides (Pineda de Mar)

- Bloc de Cicles Formatius: Llapis de Colors, de l'Escola d'adults Els Tarongers (Mataró)

- Bloc de professorat: ARTS... educació visual i plàstica... in english! de l'Escola Pia de Calella


A la tarda, abans de la cerimònia d’entrega dels premis, també s’han organitzat diverses activitats. De 16.00 h a 18.00 h se celebrarà l’”Euroesferes”, una trobada de diferents blocaires de Catalunya i Espanya. I de 18.00 a 19.30 h, tindrà lloc un debat sobre “Literatura: paper i bits” amb lectors, editors i escriptors.