Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus i el Consell Comarcal impulsen la Xarxa d’Emprenedoria del Maresme

Escoltar

El TecnoCampus i el Consell Comarcal impulsen la Xarxa d’Emprenedoria del Maresme

Donarà un millor servei als qui volen crear una empresa

La fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i el Consell Comarcal del Maresme han arribat a un acord per impulsar conjuntament la Xarxa d’Emprenedoria del Maresme, que comptarà amb el suport de la Diputació de Barcelona. Segons han explicat aquest matí en roda de premsa la presidenta de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Alícia Romero, i el conseller comarcal de Promoció Econòmica, Bernat Costas, aquesta nova iniciativa té com a objectiu donar una millor i més amplia atenció als emprenedors de la comarca que volen impulsar el seu negoci.

 

La Xarxa coordinarà les activitats per a persones que volen crear la seva pròpia empresa que es duen a terme a tota la comarca, per tal que la programació sigui diversificada i respongui a les necessitats reals. També es treballarà en els itineraris que s’ofereixen als emprenedors des del moment que inicien el procés per crear una empresa fins que efectivament la creen, i que inclou assessorament en diversos àmbits. Els municipis que actualment ofereixen aquest servei als emprenedors es podran adherir voluntàriament a la xarxa a partir del moment que es posi en marxa.

 

Bernat Costas ha destacat que un dels principals objectius de la Xarxa ha de ser donar un servei de qualitat a les persones que tenen previst crear una empresa, independentment del municipi del Maresme on visquin.

 

Per la seva banda, Alícia Romero ha destacat que pel TecnoCampus Mataró-Maresme, un parc en què l’emprenedoria és un dels eixos d’actuació principals, aquesta iniciativa s’adequa a la seva voluntat de generar riquesa en tot el territori, més enllà de la seu central que està previst inaugurar aquest trimestre al Rengle, a Mataró.