Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus Mataró-Maresme i Caixa Laietana llancen un programa de beques del Màster en Emprenedoria i Innovació

Escoltar

El TecnoCampus Mataró-Maresme i Caixa Laietana llancen un programa de beques del Màster en Emprenedoria i Innovació

Caixa Laietana es va convertir ahir en el principal patrocinador del nou Màster en Emprenedoria i Innovació que s’impartirà el curs vinent a l’edifici del parc TecnoCampus Mataró-Maresme al Rengle, que entrarà en funcionament el setembre. Es tracta d’un màster oficial de la Universitat Pompeu Fabra que s’impartirà a l’Escola Universitària del Maresme, un dels centres universitaris del TecnoCampus.


L’aportació de Caixa Laietana a aquest nou màster, singular a Catalunya pel fet d’estar enfocat en l’emprenedoria, es concreta en 10 beques de 5.000 € cadascuna. La convocatòria i els requisits d’aquestes beques es faran públics les properes setmanes. A canvi d’aquesta col·laboració, els clients i empleats de Caixa Laietana gaudiran d’un descompte en el preu de la matrícula d’aquest màster, una de les apostes del TecnoCampus Mataró-Maresme de cara al curs vinent.


 

A través dels dos convenis signats ahir, Caixa Laietana es converteix a més en espònsor de diverses activitats que du a terme regularment el parc TecnoCampus Mataró-Maresme, com són l’acte de graduació dels titulats dels centres universitaris, els premis adreçats a secundària o el fòrum del treball. L’entitat i el TecnoCampus desenvoluparan la seva relació amb noves iniciatives com una revista del parc o un carnet per accedir als serveis que es prestaran al nou edifici del Rengle a partir de la seva entrada en funcionament. Així mateix, les dues entitats posaran en marxa en el futur un observatori de la competitivitat empresarial del Maresme.