Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus Mataró-Maresme serà la seu de la tercera edició del Fòrum Innova 360º del 16 al 21 de novembre

Escoltar

El TecnoCampus Mataró-Maresme serà la seu de la tercera edició del Fòrum Innova 360º del 16 al 21 de novembre

Entre els actes programats destaca la Nit amb Visió, que se celebrarà el dia 18La presidenta de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) i de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Alícia Romero, ha presentat avui en roda de premsa el programa de la tercera edició del Fòrum Innova 360º que se celebrarà del 16 al 21 de novembre a l’auditori del Centre de Congressos del Parc TecnoCampus Mataró-Maresme. 
En la roda de premsa, Alícia Romero, acompanyada per la presidenta de Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), Roser Moré, ha destacat el programa de la Nit amb Visió, que forma part de les activitats organitzades dins el Fòrum i que tindrà lloc al mateix espai el dia 18 a partir de les 20.00 h.


Fòrum Innova 360º


El Fòrum Innova 360º reunirà experts destacats en innovació, emprenedors i talent empresarial capaç d’impulsar projectes competitius. L’objectiu és convertir la ciutat en un referent en innovació. Enguany com a novetat principal hi ha el canvi d’ubicació aprofitant les instal·lacions del Centre de Congressos del nou Parc Científic i de la Innovació TecnoCampus Mataró-Maresme. El programa d’activitats inclou diverses jornades com la que es farà sobre realització 3D, una altra a càrrec de GENTIC, o la jornada sobre els parcs i territori. També hi haurà lloc per a tallers i taules rodones al voltant de les noves tecnologies, l’emprenedoria i la innovació. A més entre les activitats programades destaca una nova edició de la Nit amb Visió. El programa sencer es pot consultar al web del TecnoCampus Mataró-Maresme.


Jornades de portes obertes al parc


El dia 20, de les 17.00 a les 20.00 h, i el dia 21, de les 10.00  a 1es 14.00 h, s’organitzaran dues jornades de portes obertes al Parc TecnoCampus Mataró-Maresme per tal que els ciutadans que ho desitgin puguin conèixer de prop el nou espai. A més el dia 21 hi haurà activitats infantils, música i una desfilada de perruqueria innovadora.


Nit amb Visió


Dins del programa d’actes del Fòrum Innova 360º tindrà lloc la Nit ambVisió. Es tracta d’una trobada anual de persones empresàries i emprenedores que han tingut la visió d'emprendre un projecte empresarial.
Durant el decurs de la nit es lliuraran diferents premis i reconeixements. D’una banda, la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme lliurarà els Premis Cre@tic a les millors iniciatives empresarials relacionades amb la tecnologia i la innovació. Aquesta serà la 10a edició d’aquests premis que promouen la iniciativa emprenedora dins de l’àmbit de la tecnologia
D’una altra l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) atorgarà, per 4t any consecutiu, els reconeixements a les empreses que han desenvolupat bones pràctiques en l’àmbit de la responsabilitat social i com a novetat de la present edició, a les millors pràctiques en la cooperació empresarial.
Una altra de les novetats d’enguany és el guardó amb què la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) distingirà l’empresa que per la seva trajectòria empresarial hagi contribuït al desenvolupament socioeconòmic del territori.
La jornada es clourà amb un sopar a l’espai Foyer del mateix Centre de Congressos.