Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de secundària mostren els seus treballs d’Humanitats i Ciències Socials

Escoltar

Els alumnes de secundària mostren els seus treballs d’Humanitats i Ciències Socials

Tindrà lloc la tarda del divendres 16 d’abril a la Biblioteca Pompeu Fabra

La Primera Mostra de Treballs de Recerca d'Humanitats i de Ciències Socials dels alumnes de secundària de Mataró tindrà lloc el proper divendres 16 d’abril, a la Sala d’actes de la Biblioteca Pública Pompeu Fabra de 16.15 a 19 h.


 

La mostra està organitzada pel grup de treball EUREKA! de professors de Batxillerat dels centres d'ensenyament secundari de Mataró i compta amb el suport de l’Institut Municipal d’Educació (IME).

 

L’objectiu de la Mostra de Treballs de Recerca d’Humanitats i Ciències Socials és estimular l’elaboració de treballs de recerca en aquests dos àmbits i fer difusió pública dels més ben elaborats. Així mateix, es vol apropar processos, pràctiques i experiències del món acadèmic als alumnes i alhora fomentar el desenvolupament d'exposicions orals davant d'un auditori i facilitar la possibilitat de tenir accés a una primera publicació.

 

A la mostra s’exposaran els treballs de recerca seleccionats dels alumnes de 2n de Batxillerat dels centres participants: Institut Alexandre Satorras, Col·legi Salesià Sant Antoni de Pàdua, Escola Pia Santa Anna, Escoles Freta, Institut Josep Puig i Cadafalch, Fundació Privada GEM, Escola Maristes Valldemia, Institut Miquel Biada i Institut Pla d’en Boet.