Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els horts urbans vacants es tornaran a adjudicar mitjançant una llista d’espera

Escoltar

Els horts urbans vacants es tornaran a adjudicar mitjançant una llista d’espera

Les sol·licituds es poden presentar fins al 17 de març

Els veïns que vulguin tenir cura d’un dels horts urbans de la finca “Bon Recés”, i compleixin els requisits necessaris, tenen una nova oportunitat per sol·licitar la concessió d’una de les parcel·les. El Servei de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament crearà una llista d’espera de possibles adjudicataris per atorgar noves concessions quan algun dels horts quedi lliure.

 

Les persones interessades poden presentar les sol·licituds fins al 17 de març a les Oficines d’atenció ciutadana o als Centres cívics. Els requisits per optar a una de les llicències són ser major de 60 anys o bé major de 52 i estar a l’atur o ser pensionista. A més, cal estar empadronat a Mataró i no ser propietari o arrendatari de cap altre hort o terreny de conreu, i a més no tenir deutes amb l’Ajuntament.

 

 

Procediment d’elaboració de la llista

 

Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds es publicarà la llista provisional d’exclosos i admesos i s’obrirà un termini de 10 dies per presentar reclamacions. La llista definitiva es publicarà amb les persones admeses ordenades segons el número de DNI. Posteriorment es farà un sorteig que decidirà quin és el primer nom de la llista d’espera i marcarà per tant l’ordre per a la resta de sol·licituds.

 

Les concessions de les parcel·les tenen vigència fins al 21 de gener de 2015. En aquests moments hi ha prop de 15 parcel·les lliures que han deixat vacant els anteriors adjudicataris, per renúncia o altres motius.

 

Per obtenir la llicència d’ús els adjudicataris han de dipositar una fiança de 200 € que es retornarà un cop finalitzada la concessió. També han de satisfer una taxa anual, que per al 2010 s’ha fixat en 68 € i han d’entrar a formar part de l’Associació horts urbans Bon Recés.