Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

GINTRA inicia la comercialització de les places d'aparcament del TecnoCampus

Escoltar

GINTRA inicia la comercialització de les places d'aparcament del TecnoCampus

L'aparcament té 470 places de cotxe i 24 per a motos

La Societat Municipal de Gestió Integral de Trànsit de Mataró, SL (GINTRA) ha iniciat la comercialització de les places de l’aparcament del parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme. GINTRA ofereix abonaments a preus especials per a treballadors, professorat, alumnes i altres interessats. Pel que fa a les places de rotació, tenen una tarifació per minuts.
A primers d’octubre ja es va obrir l’aparcament de forma parcial i gratuïta mentre es finalitzaven les obres de condicionament. Actualment l’aparcament es troba en ple funcionament.

 

 

Característiques de l’aparcament

 

L’aparcament disposa d’un total de 470 places de cotxe i 24 per a motos, distribuïdes en dues plantes. La planta baixa o semisubterrània, destinada a rotació horària, té 191 places, de les quals 5 són per a persones amb mobilitat reduïda, a més de 3 per a motos i 2 per a càrrega i descàrrega. La planta soterrània, destinada a abonaments, té 277 places per a cotxe i 21 per a motocicletes.

 

Pel que fa als accessos, l’entrada i sortida de vehicles es fa per l’avinguda d’Ernest Lluch o bé pel carrer de Tordera i els vianants, a més d’aquests dos accessos disposen de dos nuclis amb escales i ascensor a l’interior del recinte.

 

En el marc de la campanya d’incentivació de l’ús dels vehicles elèctrics que du a terme GINTRA, en aquest aparcament s’hi han instal·lat dos punts de recàrrega per a cotxes elèctrics.

 

 

 Informació dels abonaments

 

Tots els interessats en un abonament d’una plaça de lloguer hauran de dirigir-se a les oficines de GINTRA, situades la ronda de Rafael Estrany, 36, planta -1 o bé, al “Punt de Control” del mateix aparcament, situat a la planta baixa. També es poden consultar els preus per internet, al web de PUMSA.