Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament aporta 8.600 euros a la campanya per enviar ajut humanitari al Pakistan

Escoltar

L’Ajuntament aporta 8.600 euros a la campanya per enviar ajut humanitari al Pakistan

Són els diners descomptats al personal que va fer vaga el passat 8 de juny

L’Ajuntament de Mataró se sumarà a la crida que ha fet el Fons Català de Cooperació a les institucions i farà una aportació a la campanya d’emergència en resposta als efectes de les inundacions al Pakistan. En concret, l’Ajuntament hi destinarà 8.600 euros, que es corresponen amb la quantitat que es va descomptar al personal que va fer vaga el passat 8 de juny.

 

L’aportació extraordinària s’ha signat avui per decret. Dimarts passat, 17 d’agost, es va posar en coneixement dels membres del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional.

 

Aquesta actuació s’emmarca en el Pla Director de Solidaritat i Cooperació al Desenvolupament, que recull el compromís de l’Ajuntament de Mataró a canalitzar la voluntat de la ciutadania per col·laborar en situacions d’emergència humanitària. En aquest sentit, Mataró ha col·laborat, al llarg d’aquests anys, en les campanyes impulsades pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per col·laborar amb la població de diferents indrets del món.

 

D’altra banda, tant el conveni col·lectiu del personal laboral com els acords de condicions de treball dels funcionaris de l’Ajuntament disposen que, en cas de vaga, es transferirà al Fons Català de Cooperació la quantitat total dels descomptes efectuats als treballadors que la recolzin. És en aquest marc que els diners descomptats de les nòmines per la vaga del 8 de juny es destinen a cooperació.