Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament dóna suport a la campanya “Mataró amb Haití”

Escoltar

L’Ajuntament dóna suport a la campanya “Mataró amb Haití”

S’organitzen diferents activitats per recaptar fons per al país caribeny

El regidor de Presidència i Participació Ciutadana, Carlos Fernández, el representant de Creu Roja, Xavier Pallàs i el coordinador de la comissió organitzadora de la campanya “Mataró amb Haití”, Alberto Barrientos, van presentar ahir en roda de premsa el programa d’activitats de la campanya que neix de la iniciativa d’un conjunt d’entitats i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Mataró. L’objectiu de la campanya és recaptar fons per Haití amb l’organització d’un seguit d’activitats de lleure i musicals entre les quals destaca un festival benèfic amb actuacions de dansa i ball a càrrec de diverses entitats.


Programa d’activitats

 

Les primeres activitats van tenir lloc el passat diumenge 21 amb un partit de futbol a 7 i una cursa solidària. Les activitats restants són:

 

Dissabte 27 de febrer

Actuació: Gospel VIU

A les 21.30 h a la Basílica de Santa Maria.

Organitzat per: Fundació Grup Tercer Món Mataró.

Preu entrada: 10 euros.

 

Divendres 5 de març

Conferència:  “La resposta de la Creu Roja en Emergències Humanitàries”.

A les 20 h al Centre de Solidaritat i Cooperació “La Peixateria”.

Organitzat per: Creu Roja Mataró. Dissabte 6 de març

Xocolatada i activitats infantils als mercats de Mataró

De 10 a 13 h

A la plaça de les Tereses, al Mercat del Palau (carrer d’Enric Prat de la Riba), al Mercat de Molins (Ronda de Frederic Mistral), al Mercat de Cerdanyola (avinguda de la Gatassa cantonada amb el passeig de Ramon Berenguer III), al Mercat del Pla d’en Boet (carrer de Francesc Layret cantonada amb el carrer de Puig Pidemunt).

 

De les 17 a les 22 h

Lloc: Foment Mataroní

Preu de l'entrada 2 euros.

Festival benèfic “Mataró amb Haití”amb l’actuació de les entitats: Acadèmia Alba Hayal, Acadèmia de ball Loli Granados, Asoccciació Cultural Andaluza Hermandad La Armonia, Ballet Sangre Gitana, Ballet de Susana Salvador, Banda Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno, Casa de Andalucía a Mataró, Casa Cultural Sabor Andaluz, Casal Argentino de Mataró, Centre Cultural Rocafonda, Club Gimnàstic Mataró, Gimnàs Halteres i la companyia Trànsit Dansa.

 

Diumenge 7 de març

Caminada per Haití

De les 08.30 a les 12 h

Des del Parc Central fins a la plaça de Santa Anna.

Organitzat per: Dones Vista Alegre.