Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament programa dues jornades de portes obertes al TecnoCampus amb activitats per a petits i grans

Escoltar

L’Ajuntament programa dues jornades de portes obertes al TecnoCampus amb activitats per a petits i grans

Seran el dissabte 20 de novembre a la tarda i diumenge 21 al matí

El parc científic i la de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme es va inaugurar oficialment el passat 3 de novembre, per tal de què tots els ciutadans hi puguin accedir i conèixer aquest nou espai de la ciutat, l’Ajuntament ha organitzat dues jornades de portes obertes festives amb activitats, el 20 i el 21 de novembre.




El dissabte 20 de novembre, s’han programat visites guiades a les instal·lacions del parc de 17 a 19 h. A les hores en punt sortiran des del vestíbul de la torre TCM 2. També hi haurà tallers científics i una mostra guiada d’enginys científics per a infants a més de l’activitat infantil “Ludoteca vertical”.




El diumenge 21 de novembre, hi haurà activitats de 10 a 14 h: a les hores en punt es faran visites guiades a les instal•lacions del TecnoCampus; a les 12 h hi haurà la desfilada de pentinats innovadors al Centre de congressos i a les 13 h el grup GospelSons oferirà un concert per a tots els assistents a la plaça del TecnoCampus.




L’accés al TecnoCampus Mataró-Maresme en transport públic es pot fer amb les línies 1 i 2 del Mataró Bus i baixar a la parada Edifici de vidre – TecnoCampus. Si es va amb cotxe particular, l’aparcament serà gratuït a l’aparcament del parc amb accés des del carrer de Tordera.




A més d’aquest cap de setmana de portes obertes, des del mes d’octubre i fins al desembre s’han programat visites guiades. Fins ara han visitat el parc més de 900 persones. Les persones interessades es poden inscriure a aquestes visites a la pàgina web www.tecnocampus.cat.