Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament rep sis bicicletes de la Diputació de Barcelona per realitzar serveis tècnics de forma sostenible

Escoltar

L’Ajuntament rep sis bicicletes de la Diputació de Barcelona per realitzar serveis tècnics de forma sostenible

Les bicicletes van acompanyades de casc i alforgesL’Ajuntament de Mataró disposa de sis bicicletes noves per portar a terme serveis tècnics de forma respectuosa amb el medi ambient. En concret, una de les bicicletes es destina al Servei de Sistemes d’Informació i Telecomunicacions, tres al Servei de Mobilitat i dos al de Medi Ambient. L’alcalde i diputat de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Joan Antoni Baron, va fer entrega del material el passat 24 de novembre.
Aquestes sis bicicletes se sumen al parc mòbil de l’Ajuntament de Mataró que fins ara comptava amb dues bicicletes elèctriques i una convencional pels serveis tècnics. La Policia Local disposa d’una quinzena de bicicletes per a les classes d’educació vial i de cinc bicicletes per portar a terme el servei de vigilància de les platges durant la temporada d’estiu.


 

Aquesta cessió de bicicletes forma part d'un programa pilot de l'Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, iniciat l'any 2008, amb l'objectiu d'impulsar la creació i potenciar les unitats ciclistes existents per contribuir en la lluita del canvi climàtic, tant per la seva efectivitat com per l'exemple que es dóna des de les administracions locals.