Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde inaugura el nou Casal Municipal de la Gent Gran Santes-Escorxador

Escoltar

L’alcalde inaugura el nou Casal Municipal de la Gent Gran Santes-Escorxador

S’hi instal·larà l’Associació de Jubilats i Pensionistes del Maresme

L’alcalde, Joan Antoni Baron, té previst inaugurar demà a les 19 h el nou Casal Municipal de la Gent Gran Santes-Escorxador situat a la planta baixa del bloc d’habitatges construït per PUMSA a l’àmbit de Can Gassol, amb façana al carrer de Floridablanca. Aquest és el novè casal municipal adreçat a la gent gran.


 

El nou casal vol fomentar la participació de la gent gran i complementar les necessitats del barri de l’Escorxador i en ell s’hi ubicarà l’Associació de Jubilats i Pensionistes del Maresme que fins ara estaven instal·lats a la plaça del Forn del vidre.

 

El nou equipament té una sala polivalent, una aula d’informàtica i una altra aula per realitzar activitats formatives i culturals, una zona lúdica, una zona de serveis, un magatzem i un despatx situat de manera que farà les funcions de control d’accés al recinte.

 

L’accés principal al casal està a nivell de la vorera, pel carrer de Floridablanca. La superfície total construïda és de 242 m².

 

 

Distribució del local

 

L’estança més gran és la sala polivalent, de planta rectangular i de 67 m². La zona del magatzem servirà com a complement per a les activitats del casal. Les aules d’activitats formatives estan delimitades pel passadís central i queden cobertes per un parament transparent.

 

Les obres es van adjudicar a l’empresa Construcciones, Aplicaciones y Refuerzos, SA, per un import de 249.883,46 € (IVA inclòs), i han tingut una durada de 6 mesos.

 

Els treballs han estan finançats pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL).