Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde inaugurarà demà la reurbanització dels carrers de Sant Joaquim i de la Unió

Escoltar

L’alcalde inaugurarà demà la reurbanització dels carrers de Sant Joaquim i de la Unió

S’ha renovat íntegrament la xarxa de clavegueram en ambdós carrers

L’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, té previst inaugurar aquest dissabte la reurbanització dels carrers de la Unió i de Sant Joaquim. Durant l’acte, que tindrà lloc a les 18.00 h, hi haurà activitats infantils.




El Servei d’Obres de l’Ajuntament ha dut a terme els treballs, que van començar al maig. L’empresa adjudicatària Obres i Serveis Roig, SA, ha executat les obres per un import de 587.859 € (IVA inclòs). A aquest pressupost cal afegir 3.500 € de la direcció d’obra (IVA inclòs). El projecte s’ha executat amb el finançament del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL).




La renovació del carrer de Sant Joaquim ha comprés el tram entre el carrer d’Altafulla i el carrer de Palmerola, i la del carrer de la Unió, el tram que va des del carrer de Cuba al carrer d’Iluro.





Descripció dels treballs



Les obres han afectat una superfície de 1.380 m² al carrer de Sant Joaquim i de 550 m² al carrer de la Unió. S’ha renovat completament la xarxa de clavegueram, així com els embornals i escomeses existents. Aigües de Mataró SA ha revisat la xarxa d’aigua potable.



Pel que fa al paviment dels carrers, s’ha unificat a un sol nivell diferenciant el centre de la calçada amb llambordes i les voreres amb lloses. També s’han soterrat les línies elèctriques i de telefonia, i s’ha substituït l’enllumenat públic per làmpades de vapor de sodi d’alta pressió, que milloren el rendiment energètic.



S’han la col·locat papereres noves, s’ha instal·lat senyalització vertical i horitzontal, així com un sistema de rec automatitzat per l’arbrat i de contenidors soterrats al carrer de Sant Cugat.