Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde inaugurarà el proper diumenge la gespa artificial del Camp Municipal de Futbol de La Llàntia

Escoltar

L’alcalde inaugurarà el proper diumenge la gespa artificial del Camp Municipal de Futbol de La LlàntiaL’alcalde, Joan Antoni Baron, té previst inaugurar la nova gespa artificial del Camp Municipal de Futbol de La Llàntia el proper diumenge 31 d’octubre a les 12.00 h, un cop s’han enllestit les obres. El Servei de Manteniment i Serveis de l’Ajuntament va començar al juny els treballs de millora. 
L’actuació ha estat finançada pel Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL). A més, forma part del “Pla Verd” inclòs en el Pacte del Futbol, que marca les línies de treball per millorar les instal·lacions esportives on es practica aquest esport.


De sauló a gespa artificial


Les 4 entitats, amb 16 equips diferents, que juguen al camp situat a la confluència dels carrers de Blanes i de Galícia podran fer ús de la nova gespa que substitueix l’anterior superfície de sauló.
Aquesta gespa artificial és d’última generació, monofibra bitò de 45 mm d’altura fabricada en polietilè, tractada i preparada per tenir una alta resistència a la calor i a les variacions climatològiques. És de baixa abrasió i es caracteritza per tenir gran estabilitat.
Un cop col·locada s’ha aportat sorra de sílice arrodonida, rentada i seca, com a base inferior i un granulat de cautxú, com a capa superior. El marcatge de les línies del terreny de joc de futbol-11 està fet amb el mateix tipus de gespa de color blanc. També s’han marcat, en un altre color, les línies dels dos camps de futbol-7.
Les obres de remodelació han inclòs també l’arranjament de tota la vorera perimetral del camp amb la realització d’un paviment de formigó; la instal·lació d’una barana metàl·lica perimetral i la reparació i substitució d’un tram de la tanca que delimita amb el carrer de Blanes.
També s’hi ha instal·lat un joc de porteries reglamentàries fixes per a futbol 11 i dos jocs de porteries de futbol 7 retràctils; un joc de banderins per als quatre córners; dos banquetes per a 8 jugadors suplents; un marcador electrònic, i les corresponents xarxes de protecció de fons, que estan formades per xarxes de niló sostingudes per postes de 6 m d’alçada.
Les obres han anat a càrrec de l’empresa Bigas Grup Poligras UTE per un import de 487.881,68 (IVA inclòs) més 8.015,19 € (IVA inclòs) de la redacció del projecte i 10.883 € (IVA inclòs) de la direcció d’obra. La durada d’execució dels treballs ha estat de 4 mesos.
A Mataró també tenen gespa artificial el Camp Municipal d’Esports, el del Pla d’en Boet, el de Rocafonda, el de Can Xalant, el de Cerdanyola, el de Cirera, el camp de futbol a 7 de Cirera i també el Camp Municipal d’Hoquei.