Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde visita les noves instal·lacions del Servei de Manteniment i Serveis

Escoltar

L’alcalde visita les noves instal·lacions del Servei de Manteniment i Serveis

L’equipament està ubicat al veïnat de Valldeix

L’alcalde, Joan Antoni Baron, ha visitat avui el nou equipament municipal del Servei de Manteniment i Serveis ubicat al veïnat de Valldeix (riera de Can Soler, s/n).


 

A aquestes noves instal·lacions s’hi han traslladat la direcció, les oficines i l’àrea tècnica del servei així com els oficis i els tallers amb els materials i eines de cada grup de treball. En aquest espai també hi ha una nau on s’hi emmagatzemen les carrosses de la Cavalcada de Reis i diferents material i una nau per emmagatzemar materials arqueològics per al Servei d’Arqueologia de l’Ajuntament. Les obres seran finançades pel Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL).

 

En aquest nou equipament es continuarà donant el servei d’atenció al públic i el registre de documents. L’espai disposa de places d’aparcament reservades per a les visites. Tot i això, els ciutadans que no es vulguin desplaçar poden fer les gestions de manera presencial en qualsevol oficina d’atenció ciutadana o a bé a través del telèfon d’atenció ciutadana 010.

 

El trasllat al nou edifici va començar a mitjan gener i es va anar fent progressivament fins a finals de gener.

 

El canvi d’ubicació d’aquest servei, conjuntament al proper trasllat de l’Institut d’Esports a noves instal·lacions, deixa lliure les naus de l’Escorxador per poder començar les obres de la segona biblioteca pública de Mataró.

 

 

Les noves instal·lacions

 

L’empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA) és la propietària de l’edifici que allotja la nova seu del Servei de Manteniment i Serveis, i ha dut a terme les obres d’adequació.

 

L’edifici, ubicat a una finca de 42.356 m², era una antiga nau que es destinava a magatzem i comerç de materials de construcció. Consta de 5.224 m² construïts en planta baixa i 1.260 m² en planta altell.

 

L’empresa Copcisa, SA, adjudicatària de les obres per encàrrec de PUMSA, ha adequat tant la nau com diferents magatzems per acollir el personal i tallers del servei. Els treballs realitzats han inclòs la substitució completa de la coberta de la nau, la millora de les façanes mitjançant el reforç i l’aïllament de les parets, les divisions internes de l’edifici, el condicionament dels seus interiors i la instal·lació dels serveis d’electricitat, aigua, gas, climatització i telecomunicacions. A més, s’ha creat un cos annex a la nau per a l’ampliació de les oficines.

 

Pel que fa a la finca, s’han ordenat i millorat els accessos a l’edifici i s’han pavimentat els entorns de l’àmbit. La inversió total que ha realitzat PUMSA és superior als 5,2 milions d’euros. L’Ajuntament fa ús del nou edifici mitjançant un contracte de lloguer amb PUMSA.