Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’aparcament del TecnoCampus obre les seves portes

Escoltar

L’aparcament del TecnoCampus obre les seves portes

L’aparcament del parc tecnològic i de la innovació Tecnocampus Mataró-Maresme ha obert les seves portes aquesta setmana. Durant el primer mes serà gratuït i estarà obert els dies feiners de 7 a 23h.

 

Durant aquest mes s’acabarà de condicionar l’aparcament perquè estigui totalment enllestit la primera setmana de novembre.

 

 

Distribució de les plantes

 

L’aparcament disposa d’un total de 470 places de cotxe i 24 per a motos, distribuïdes en dues plantes. Les places es destinaran a rotació i a abonats.

 

La planta baixa o semisubterrània, destinada a rotació, compta amb 191 places, de les quals 5 són per a persones amb mobilitat reduïda, a més de 3 per a motos i 2 per a càrrega i descàrrega.

 

La planta soterrània, destinada a abonaments, disposa de 277 places per a cotxe i 21 per a motocicletes.

 

Pel que fa als accessos, l’entrada i sortida dels vehicles es fa per l’avinguda d’Ernest Lluch o bé pel carrer de Tordera. Els vianants disposen, a més d’aquests accessos, de dos nuclis amb escales i ascensor a l’interior del recinte.

 

 

Comercialització

 

La societat municipal Gestió Integral de Trànsit Mataró, SL (GINTRA) gestiona i comercialitza l’aparcament conjuntament amb l’EPE Parc TCM, entitat pública empresarial que va rebre l’encàrrec de gestionar les obres del parc tecnològic i de la innovació.

 

GINTRA oferirà abonaments a preus especials tant per a treballadors, com professorat, alumnes i altres interessats. I, pel que fa a les places de rotació, tindran una tarifació per minuts.

 

Qualsevol interessat en una plaça d’aparcament haurà de dirigir-se a les oficines de GINTRA, a la ronda de Rafael Estrany, 36, planta -1, o bé trucar al telèfon 93 757 89 54.

  

 

Recàrrega per a vehicles elèctrics

 

En el marc de la campanya d’incentivació de l’ús dels vehicles elèctrics, en aquest aparcament s’hi han instal·lat dos punts de recàrrega per a cotxes elèctrics. 

 

La finalitat dels endolls instal·lats és proporcionar una càrrega parcial i d’emergència i el cost del consum elèctric no es computarà a l’usuari, a qui només se li imputarà la tarifa d’ocupació de la plaça.