Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Aula de Teatre obre el període de matriculacions per al curs 2010-2011

Escoltar

L’Aula de Teatre obre el període de matriculacions per al curs 2010-2011

El curs passat més de 300 alumnes van estudiar a l’escola municipal

La propera setmana l’Aula de Teatre inicia el període d’inscripcions: del 6 al 17 de setembre es formalitzaran les matrícules dels alumnes provinents del curs anterior, i també es recolliran les preinscripcions de les persones que vulguin dur a terme algun dels cursos ofertats. Les matriculacions definitives per als nous alumnes es faran del 22 al 28 de setembre a les oficines de l’Aula de Teatre (carrer de Juan Meléndez Valdés, 2), i l’acceptació de l’alumne dependrà en alguns casos de la capacitat del grup (es respectarà estrictament l’ordre d’inscripció) o bé, en el cas dels cursos de dansa, el nivell demostrat en un workshop amb els professors previst per al dia 20 de setembre.


 

L’oferta formativa de l’escola municipal preveu la realització de tres nivells de teatre, segons les edats dels alumnes (de 10 a 14 anys, de 15 a 17 i adults), cadascun amb tres grups i horaris diferenciats. També es duran a terme tres cursos de dansa (de 10 a 17 anys, majors de 18 anys sense experiència i majors de 18 anys amb experiència), i finalment també se celebraran tres cursos especialitzats: un de gent gran, per a persones de més de 55 anys, un taller d’interpretació per a adults amb experiència teatral i un taller d’integració teatral centrat en persones amb discapacitat intel·lectual i persones amb experiència en l’àmbit teatral o social.

 

L’ajust pressupostari afecta en aquest proper curs de l’Aula en l’organització de monogràfics i els anomenats “Assortits de l’Aula”, petites demostracions amb públic que els alumnes feien en diversos locals de la ciutat i que no es podran celebrar.

 

Durant el curs passat més de 300 alumnes van passar per l’Aula de Teatre de l’IMAC, 4 dels quals han superat les proves d’accés de l’Insitut del Teatre i el proper curs iniciaran els estudis en aquest centre.