Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’edifici El Rengle de Mataró supera el 50% d’ocupació en l’àmbit de negoci i empresa

Escoltar

L’edifici El Rengle de Mataró supera el 50% d’ocupació en l’àmbit de negoci i empresa

L'edifici, tot just finalitzat, està ubicat al front marítim

L’edifici El Rengle, construït i promogut per l’empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, S.A (PUMSA), està destinat a empreses que desenvolupin qualsevol activitat empresarial i té una construcció singular. Compta amb una superfície total de 30.000 m2 que es distribueixen en quatre plantes sobre rasant i dues més en soterrani.

 

Les plantes primera, segona i tercera de l’edifici, destinades a empreses i negocis, estan ocupades en un 53% dels 9.000 m2 de superfície total construïda que sumen les tres plantes.

 

El Rengle, amb més de la meitat dels espais ocupats, acull empreses de sectors tan diversos com el de noves tecnologies, assessories, gestories, construcció, immobiliària i altres sectors de serveis, a més del grup empresarial Sans Branded Apparel, dedicat a la confecció de moda interior de les marques Abanderado, Unno, Ocean i Princesa.

 

La varietat de sectors a l’edifici del Rengle suposa un enriquiment en el desenvolupament empresarial de Mataró, doncs el contrast entre les empreses locals amb emprenedors i empreses globals molt consolidades es percep com un pas endavant en la dinàmica empresarial de Mataró i del Maresme.

 

Això, juntament amb la proximitat al TecnoCampus Mataró-Maresme, el parc científic i de la innovació que acull l’Escola Universitària Politècnica, l’Escola Universitària del Maresme i l’Escola Superior de Ciències de la Salut, fan de l’entorn una ubicació privilegiada per a les empreses.

 

 

Característiques de l’Edifici El Rengle

 

La distribució de l’edifici en quatre plantes sobre rasant i dues més en soterrani, permet generar un espai d’ús privat a la segona planta de l’edifici, destinat a la relació entre les diverses activitats, en una zona oberta i enjardinada, amb vistes al mar i a la muntanya.

 

 

Ubicació de l’Edifici El Rengle

 

La ubicació de Mataró com a ciutat consolidada i ben comunicada amb l’entorn metropolità, i la seva privilegiada situació geogràfica, fan que la ciutat sigui un pol d’atracció d’empreses, negocis, coneixement i innovació.

 

 

Desenvolupament i venda del sostre comercial

 

Amb més del cinquanta per cent dels espais de les plantes superiors ocupats per empreses i negocis, i amb el coneixement del sectors empresarials que s’hi desenvolupen, l’empresa municipal PUMSA està dissenyant l’estratègia de venda dels espais a la planta baixa, més adequats per a negocis comercials i serveis a peu de carrer.

 

L’edifici disposa d’uns  5.500 m2 de superfície comercial i serveis i 3.060 m2 d’espais lliures exteriors en planta baixa.

 

 

Places d’aparcament al sector

 

El sector compta amb gairebé 800 places d’aparcament, l’edifici El Rengle disposa de 325 places comercialitzades en règim de venda i el TecnoCampus amb 470 que s’explotaran en règim de rotació.