Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’IMAC, el Col·lectiu de Músics del Maresme i la Casa de la Música Popular editen el tercer disc d’artistes de Mataró

Escoltar

L’IMAC, el Col·lectiu de Músics del Maresme i la Casa de la Música Popular editen el tercer disc d’artistes de Mataró

Es presentarà en públic el dissabte 24 d’abril a la Sala Apolo de Barcelona

El president de l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC), Sergi Penedès; el president del Col·lectiu de Músics del Maresme, David Casals; i el director de la Casa de la Música Popular, Jordi Herreruela, han presentat avui el disc “Cançons amb denominació d’origen 2009”, conegut com a cd Raïmi que neix com a continuació dels anteriors volums “Cançons amb denominació d’origen 2005” i “Cançons amb denominació d’origen 2007”.


 

Editats amb freqüència bianual, aquests recopilatoris són un recull d’una part dels grups i artistes associats al Col·lectiu de Músics del Maresme. Una eina concebuda com a material promocional i com a testimoni sonor (inèdit fins a 2005) de la música que es cou a Mataró i comarca. És també una mostra de la feina de l’associació en l’assessorament al músic, la màxima promoció i la difusió de la música feta a la comarca i l’establiment d’un circuit de música en directe.

 

En aquest tercer disc prop d’una quarantena de grup plasmen els seus estils que van des del rock al hip hop, passant pel pop, la cançó d’autor i la fusió, entre d’altres.

 

La presentació en directe d’aquest disc compacte recopilatori se celebrarà el dia 24 d’abril a partir de les 19 h, en un festival especial gratuït organitzat a la Sala Apolo de Barcelona, on hi tocaran les formacions 13 de Copes, Hyde Abbey, Leds, Laguna, C.R.O.S.S. i Yarô, que interpretaran les seves respectives cançons incloses al disc i una mostra dels seus repertoris.

 

Trencant la línia encetada amb les portades anteriors, enguany s’ha optat per reflectir el món del vi i del celler, també molt arrelat a la comarca. Les fotos són obra del fotògraf Marcel Villier i s’han fet al Celler Can Silveri de Mataró.