Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’IMPEM participa a la primera edició de la Fira Work Shop dedicada als temes de responsabilitat social

Escoltar

L’IMPEM participa a la primera edició de la Fira Work Shop dedicada als temes de responsabilitat social

Presentarà els 4 llibrets editats sobre bones pràctiques empresarials a la ciutat

L’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), participarà a la primera edició de la Fira Work Shop, dedicada als temes de responsabilitat social, que tindrà lloc des d’avui i fins al 28 d’octubre a Barcelona.  




L’IMPEM presentarà a la fira els 4 llibrets que ja ha editat sobre bones pràctiques de responsabilitat social a les petites i mitjanes empreses de Mataró, i explicarà als assistents la metodologia que segueix per tal d’aplicar aquestes accions, així com les activitats de difusió que duu a terme.




Els 4 llibrets recullen bones pràctiques relatives a: flexibilització dels horaris, comunicació amb llenguatge no sexista, protocols d’acollida, codi ètic, reunions operatives amb el personal,etc. Aquestes publicacions es poden consultar al web municipal.  




A la Fira Work Shop es podran veure també les fitxes de cadascuna de les empreses i a més comptarà amb la presència de l’empresa Capgròs, un dels casos que sortirà publicat al proper llibre. Aquest nou llibre serà presentat el dia 18 de novembre durant la celebració de la Nit amb visió. Recull bones pràctiques d’11 empreses més, que rebran els reconeixements a la seva implicació i gestió responsable.


 


La Fira està organitzada per “Ingeniería Social i  Associació+ResponSablEs” amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Obra social de La Caixa. Durant quatre dies, del 25 al 28 d’octubre, Barcelona es convertirà en l’epicentre de la responsabilitat social.



La responsabilitat social és una nova manera de gestionar les organitzacions per tal que aquestes siguin més sostenibles des dels àmbits econòmic, mediambiental i social.


 


L’IMPEM és pioner en el treball de responsabilitat social com administració pública local i ha estat present en diferents fòrums i programes per donar a conèixer la seva tasca i la de les empreses amb què col·labora.


 


Des de l’any 2004, l’IMPEM porta a terme accions en aquest sentit que van des de la informació fins a la diagnosi, l’acompanyament i difusió en pràctiques adaptades a cada realitat empresarial i centrades en la gestió de personal, la comunicació interna i externa i la reputació.