Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’IMPEM s’adhereix a la xarxa sobre territoris socialment responsables RETOS

Escoltar

L’IMPEM s’adhereix a la xarxa sobre territoris socialment responsables RETOS

És el primer ens públic local català que s’hi adhereix



L’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) es va adherir ahir a la xarxa de territoris socialment responsables RETOS en un acte que va tenir lloc a Avilés. La xarxa RETOS té per objectiu treballar per la implementació d’estratègies que desenvolupin Territoris Socialment Responsables.



L’IMPEM és el primer ens local català públic que s’integra a la xarxa, que també compta amb la Diputació de Barcelona.




A nivell general, l’adhesió suposa sumar esforços amb administracions d’altres comunitats autònomes i amb el Ministerio de Trabajo amb la voluntat d’aconseguir un territori socialment responsable.



A nivell local, l’IMPEM té previst impulsar la creació, durant el primer trimestre de l’any vinent, d’una xarxa per la responsabilitat social amb els principals agents socioeconòmics de la ciutat.

 

La xarxa RETOS està integrada per ajuntaments com Avilés, Gijón, Jaén, Huelva, Gandia, Castellón etc.

 

L’adhesió suposa, a més, un pas endavant per l’IMPEM en el treball, la difusió i el seu posicionament en l’àmbit de treball de la Responsabilitat Social, camp en el qual és un organisme públic pioner a Catalunya i en el qual porta des de l'any 2004 treballant activament amb les empreses, associacions i gremis empresarials de la ciutat.