Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Institut d’Esports trasllada les seves oficines al carrer de Sant Cugat

Escoltar

L’Institut d’Esports trasllada les seves oficines al carrer de Sant Cugat

El canvi d’ubicació deixa lliure l’Escorxador per construir la nova biblioteca

L’Institut d’Esports (IE) al llarg de la setmana vinent farà el trasllat a les noves dependències ubicades al carrer de Sant Cugat, 169. El canvi d’emplaçament d’aquest organisme autònom, tal i com ha fet recentment el Servei de Manteniment i Serveis, deixa lliure les naus de l’Escorxador per poder començar les obres de la segona biblioteca pública de Mataró.

 

Les noves instal·lacions de l’IE estan situades als locals d’un dels dos edificis d’habitatge protegit construïts per l’Institut Català del Sòl, de la Generalitat de Catalunya, que han estat cedits a l’Ajuntament per un termini de 20 anys per destinar-los a equipament públic. En un altre local s’ha ubicat l’Aula de Formació d’Adults Alarona. Els dos equipaments es van inaugurar el passat mes de desembre.

 

 

Les noves oficines

 

Les dependències de l’Institut d’Esports tenen accés pel carrer de Sant Cugat i compten amb dos despatxos, un arxiu, una àrea de treball i una sala polivalent, entre d’altres serveis. Ocupen una superfície de 424 m².

 

Les oficines d’esports, al local situat en planta baixa, queden independents de la seu de l’Aula de Formació d’Adults Alarona, que es troba a la planta soterrani. Els dos locals tenen accessos diferenciats però estan comunicats mitjançant una escala interior i un ascensor.

 

L’Ajuntament va començar les obres d’adequació dels dos espais a principis de maig. L’empresa Novantia Integral, SA, ha executat els treballs per un import d’adjudicació de 727.847,01 € (IVA inclòs). Els treballs han estat finançats pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL) de 2009.

 

 

Atenció al públic durant el trasllat

 

Mentre dura el procés de trasllat, l’atenció al públic de l’Institut d’Esports es farà per telèfon al 93.758.23.71, o bé mitjançant correu electrònic a esports@ajmataro.cat.