Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La “Botiga Mataró, emporta’t ciutat” guanya un premi de la Diputació de Barcelona a la modernització de serveis

Escoltar

La “Botiga Mataró, emporta’t ciutat” guanya un premi de la Diputació de Barcelona a la modernització de serveis

És el segon any consecutiu en què l’IMPEM obté un premi en aquests guardons

La “Botiga Mataró, emporta’t ciutat” ubicada a l’Oficina de Turisme de Mataró a l’Ajuntament (La Riera, 48) va obtenir ahir el premi a la modernització de serveis per a municipis de més de 15.000 habitants, dotat amb 6.000 euros, dins de la cinquena edició dels Premis de comerç urbà i proximitat que atorga la Diputació de Barcelona. L’acte va tenir lloc ahir al teatre La Massa de Vilassar de Dalt.

Aquests guardons tenen per objectiu reconèixer la tasca desenvolupada pels ens locals per tal de millorar i consolidar el comerç urbà i de proximitat del municipi. En aquesta edició han participat 20 municipis amb projectes realitzats entre l'1 de juliol de 2008 i el 30 de juny de 2009. Pel que fa a la procedència geogràfica, hi ha ajuntaments de les comarques del Barcelonès, el Baix Llobregat, el Maresme, el Garraf, l'Osona, l'Alt Penedès, el Vallès Occidental, el Vallès Oriental i el Bages.
 
El Servei de Promoció de Ciutat i Comerç de l’Institut de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) va presentar 5 projectes a concurs, concretament la Botiga Mataró, la ruta comercial audioguiada, l’observatori comercial, Mataró, comerç mediterrani i la galeta Mataró.
 
La “Botiga Mataró, emporta’t ciutat” és una iniciativa de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) que neix amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta de productes artesans de la ciutat. Actualment posa a la venda més de 100 productes inspirats en el nostre paisatge, en les festes i les tradicions, en els monuments i en els edificis característics de la ciutat, i on també hi tenen presència els productes gastronòmics propis de les pastisseries i dels cellers de Mataró.
 
Mataró ha estat reconegut per les actuacions en l’àmbit del comerç per segon any consecutiu amb els premis de Comerç urbà i de proximitat de la Diputació de Barcelona, atès que l’any 2009 també va ser premiat en la 4a edició pel projecte “Casa d’oficis: Mataró CTC - comerç i turisme per la ciutat”.