Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 9a edició de la Festa de l’esport programa activitats per a tots els públics a diferents instal·lacions i a places i parcs

Escoltar

La 9a edició de la Festa de l’esport programa activitats per a tots els públics a diferents instal·lacions i a places i parcs

El diumenge tindrà lloc el Campionat d’Atletisme ACELL-Special Olympics

La 9a Festa de l’esport se celebra amb la programació d’activitats adreçades a participants de totes les edats. Aquesta edició comença avui divendres 4 de juny i finalitzarà el diumenge 6 de juny. Una de les activitats a destacar és el VIII Campionat de la representació territorial de Barcelona d’Atletisme ACELL-Special Olympics. La Festa de l’Esport està organitzada per la Diputació de Barcelona, els consells esportius i compta amb la col·laboració de l’Institut d’Esports (IE) i diferents entitats.


 

La iniciativa és una gran festa esportiva de caire recreatiu i popular que porta l’esport a les instal·lacions esportives, places i espais naturals de les poblacions participants amb activitats de tota mena per a tots els públics.

 

A Mataró, la Festa de l’esport ha programat les següents activitats: Cursa d’orientació nocturna, Jornada de portes obertes a la Piscina Municipal, Competició de dansa urbana IDANCE, Exhibició esportiva de taekwondo, Jornada de portes obertes al Complex Esportiu Municipal El Sorrall, Sessió oberta de tai txi i el VIII Campionat de la representació territorial de Barcelona d’Atletisme ACELL-Special Olympics.

 

 

Campionat d’Atletisme ACELL-Special Olympics

 

L’ACELL-Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics amb la col·laboració de l’IE ha organitzat el VIII Campionat de la representació territorial de Barcelona d’Atletisme ACELL-Special Olympics. La trobada esportiva tindrà lloc el diumenge 6 de juny a l’Estadi Municipal d’Atletisme, de 10 a 13.30 h.

 

A la competició hi participaran 141 atletes (13 dels quals de Mataró) de 14 clubs diferents.