Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Pública Pompeu Fabra ofereix el nou servei Internet i +

Escoltar

La Biblioteca Pública Pompeu Fabra ofereix el nou servei Internet i +

Permet l’accés a la xarxa i a eines ofimàtiques i més autonomia dels usuaris

La Biblioteca Pública Pompeu Fabra de Mataró, integrada a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, ofereix a partir d’aquest mes de març el servei Internet i +. El servei permet l’accés a Internet i a eines ofimàtiques tant de Windows com de programari lliure, i a més millora les prestacions de l’actual servei en aspectes com l’increment del nombre d’ordinadors i l’autonomia de l’usuari en processos de gravació, impressió i reserva d’ordinadors. 


 

Internet i + permet als usuaris dues tipologies de sessions: sessions de 30 minuts i sessions reservables d’una hora, que l’usuari pot reservar adreçant-se al personal de la biblioteca o bé accedint al catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals, ja sigui des de la biblioteca mateix o des de qualsevol ordinador connectat a Internet. Els usuaris poden disposar d’un crèdit, ingressat prèviament per ells mateixos des d’un moneder situat en un dels ordinadors de la biblioteca, per poder imprimir els treballs o consultes, que també poden gravar en USB o CD.

 

El servei Internet i + es va instal·lar com a prova pilot el març de l’any 2007 a la Biblioteca del Mil·lenari de Sant Cugat del Vallès. Des del 2008 és present a totes les biblioteques que s’inauguren i, progressivament, s’estendrà a la resta de biblioteques de la Xarxa.