Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Pública Pompeu Fabra ofereix tallers d’informàtica

Escoltar

La Biblioteca Pública Pompeu Fabra ofereix tallers d’informàtica

Durant els mesos d’octubre i novembre, la Biblioteca Pública Pompeu Fabra ofereix el Taller dels bits, un programa de cursos gratuïts posat en marxa per la Diputació de Barcelona perquè els ciutadans i les ciutadanes aprenguin a utilitzar eines d’ofimàtica i navegar per Internet.

 

Els tallers s’adrecen al públic adult i estan adaptats a diferents nivells de coneixement en l’àmbit de les tecnologies. Amb aquest programa es vol promoure la biblioteca pública com a centre d’aprenentatge obert.

 

Es tracta de sessions gratuïtes classificades en quatre nivells: iniciació, bàsic, mitjà i avançat, dirigits, entre altres, a aprendre a navegar i fer cerques per Internet, fer ús d’un processador de textos, retocar digitalment fotografies o crear un bloc.

 

En total s’han programat sis tallers que es faran als ordinadors del servei Internet i +, un servei implantat a la biblioteca des del passat mes de març, que permet l’accés a Internet i a eines ofimàtiques tant de Windows com de programari lliure, i possibilita també que l’usuari pugui enregistrar i imprimir treballs i consultes fetes.

 

El primer dels tallers, “Navegues o naufragues: recerques a Internet a fons”, es farà el dimecres 6 d’octubre a les 18.30 hores.