Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Federació Catalana de Hockey atorga una placa d’honor a l’Ajuntament pel seu suport a l’hoquei local

Escoltar

La Federació Catalana de Hockey atorga una placa d’honor a l’Ajuntament pel seu suport a l’hoquei local

 

L’Ajuntament de Mataró ha estat distingit amb la Placa d’Honor de la Federació Catalana de Hockey amb motiu del suport donat pel consistori a la pràctica de l’hoquei al municipi i, en concret, a l’Iluro Hoquei Club.

 

El lliurament de premis i distincions de la temporada 2009-2010 de la Federació Catalana de Hockey tindrà lloc aquesta nit a les instal·lacions de l’Atlètic de Terrassa Hockey Club, durant el tradicional Sopar de l’hoquei català. Està previst que l’alcalde, Joan Antoni Baron, i el president de l’Institut d’Esports, Ivan Pera, hi assisteixin per recollir el premi.

 

El Camp Municipal d’Hoquei va estrenar al desembre passat la nova gespa artificial i la millora de l’entorn del terreny de joc, actuació que va dur a terme l’Ajuntament amb finançament del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL). També durant l’any passat, l’Institut d’Esports, l’Iluro Hoquei Club i les federacions catalana i espanyola van signar un protocol de col·laboració per promoure la pràctica de l’hoquei a Mataró.