Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i Badalona Serveis Assistencials firmen un conveni de cooperació

Escoltar

La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i Badalona Serveis Assistencials firmen un conveni de cooperació

 


La presidenta de la Fundació TecnoCampus Mataró-Mareme (TCM), Alícia Romero, i la gerent de Badalona Serveis Assistencials, Maria Àngels Cabezas, van signar divendres 26 de febrer a Mataró un conveni de cooperació. L'acord està vinculat a la recent creació de l'Escola Superior de Ciències de la Salut, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra, que a partir del curs vinent impartirà els estudis de grau en infermeria.


 

L'acord contempla que els estudiants d'aquesta centre, que estarà ubicat a la nova seu del TecnoCampus Mataró-Maresme, al Rengle, podran fer pràctiques als centres sanitaris que depenen d'aquest organisme municipal, que gestiona l'atenció sanitària i social dels ciutadans de Badalona i la seva àrea d'influència. Així mateix, els professionals vinculats a Badalona Serveis Assistencials podran impartir classes del grau en infermeria. També es preveu desenvolupar projectes de formació continuada per als professionals de l'àmbit de la salut, d'investigació, transferència de coneixement, emprenedoria i innovació.

 

El mes d'octubre passat, la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme ja va signar un acord pel qual el Consorci Sanitari del Maresme serà la referència per als estudis de grau en infermeria, aportant professionals que faran la docència, oferint els seus espais per a les pràctiques i participant en la recerca. L'acord amb Badalona Serveis Assistencials complementa aquell acord, i representa un salt territorial en el projecte del TCM vinculat a l'àmbit de la salut.