Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme participa a partir d’avui en la Fira MAC de Granollers

Escoltar

La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme participa a partir d’avui en la Fira MAC de Granollers

 


Avui i demà, 26 i 27 de maig, té lloc a Granollers l’11a edició de l’Audiovisual MAC 2010 (Mercat Audiovisual de Catalunya). El TecnoCampus Mataró-Maresme hi participa amb un estand propi, ja que el sector audiovisual és un dels sectors on s’està posicionat a través de l’activitat de TCM Audiovisual i de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró, que imparteix estudis en aquest àmbit. La presidenta de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Alícia Romero, ha explicat el projecte de la Nau Minguell, que es posarà en marxa el juliol, a l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral; al president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué; al subdirector general de Mitjans Audiovisuals del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, Fernando Castillo; i al conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras.


 

A més, per mitjà d'alumnes de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMT) i l'Escola Universitària del Maresme (EUM), la Fundació donarà suport en tasques organitzatives i elaborarà els resums audiovisuals de la fira per posteriorment penjar-los al lloc web del MAC. Les tasques impliquen suport logístic de la fira, suport en l’organització, enregistrament dels ponents, vídeo resum de les entrevistes fetes als ponents de la fira, reportatge de la fira, que inclou entrevistes a les personalitat que visitin el certamen i suport al reportatge fotogràfic oficial de la fira. Per aquets motiu s’ha signat un conveni amb el Consorci Audiovisual MAC, per tal de reproduir aquests formats de participació que va començar el 2008.

 

L'Audiovisual MAC és un punt de trobada i reflexió. Els professionals, a més de visitar la fira tecnològica i el mercat de continguts, poden assistir a les ponències i/o participar en les reunions de treball que durant els dos dies es desenvolupen al voltant dels temes que afecten al sector. També es lliuren els Premis Audiovisual MAC, creats amb l'objectiu d'incentivar la producció, la qualitat i la innovació en el sector audiovisual.