Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Generalitat començarà aquest any les obres de millora de l’accessibilitat de la C-32 a Mataró

Escoltar

La Generalitat començarà aquest any les obres de millora de l’accessibilitat de la C-32 a Mataró

Està previst que la primera fase dels treballs es liciti durant la primavera

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya té previst licitar aquesta primavera la primera fase de les obres de millora de l’accessibilitat de la C-32 a Mataró (ronda de Mataró), per tal que els treballs comencin durant el 2010.

 

Les obres consistiran en la formació de calçades laterals de la C-32 a la variant de Mataró, en una extensió de prop de 5 quilòmetres. A més, es preveu la millora dels accessos. Aquesta nova ronda s’estructura com un dels principals elements del sistema viari que servirà d’alternativa a la carretera N-II.

 

L’actuació, que suposa una inversió total de 110 milions d’euros, es licitarà es dues fases. La primera fase està pressupostada en 77 milions d’euros.

 

La intervenció a la variant de Mataró és una de les actuacions recollides al document “Propostes per a la mobilitat al Maresme”, que van signar a Mataró el passat dimarts, 13 d’abril, el conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Joaquim Nadal, i el president del Consell Comarcal del Maresme, Josep Jo. El document és el resultat d’un pacte consensuat tant a nivell local com a nivell nacional que inclou actuacions que ja es duran a terme aquest any, així com previsions a més llarg termini, necessàries per respondre a les necessitats de mobilitat actuals i de futur de la comarca.