Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Mostra Gastronòmica de Cerdanyola exposa la riquesa cultural del barri amb plats típics de les seves comunitats

Escoltar

La Mostra Gastronòmica de Cerdanyola exposa la riquesa cultural del barri amb plats típics de les seves comunitats

Es podran degustar plats d’arreu del món elaborats per més de 20 entitats del barri

El regidor de Presidència i Participació, Carlos Fernández, i la presidenta del Pla Integral de Cerdanyola, Carme Esteban, han presentat avui la Mostra Gastronòmica del barri de Cerdanyola que se celebrarà al Parc de Cerdanyola el proper diumenge 30 de maig.La mostra està organitzada conjuntament per la Taula d’Entitats de Cerdanyola (TEC), el Servei de Participació Ciutadana i el Servei de Nova Ciutadania de l’Ajuntament de Mataró, i tindrà lloc de les 12 a les 15 hores de diumenge en el marc de la festa major del barri.


 

Durant el matí es podran degustar menjars típics de les comunitats culturals del barri i d’arreu del món com michirones, cous-cous, harira, migas, pèsols, etc. a preus populars.Més de 20 entitats del barri seran les encarregades de cuinar els plats. A més de la degustació es podrà conèixer quins són els ingredients i com s’elabora cada recepta.

 

La finalitat d’aquesta activitat és mostrar la riquesa cultural del barri de Cerdanyola a partir de la gastronomia, així com donar a conèixer el treball conjunt del teixit associatiu del barri.La TEC està formada per més de 20 associacions i té per objectiu afavorir el treball en xarxa de les entitats del barri, així com organitzar tot tipus d’activitats més enllà de la Festa Major, com la segona Mostra d’Entitats de Cerdanyola prevista per a l’octubre d’enguany.