Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra detenen una trentena de persones per robatori a interior de vehicle

Escoltar

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra detenen una trentena de persones per robatori a interior de vehicle

Els arrestos s’han produït durant els dos darrers mesos en el marc d’un dispositiu conjunt entre els cossos policials per prevenir aquest tipus delictiu



Aquest operatiu, integrat per agents uniformats i de paisà, forma part de les actuacions conjuntes entre la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra i altres cossos policials locals que operen al territori per prevenir la comissió d’il·lícits penals i administratius.


 

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de Mataró i de la Policia Local de la capital del Maresme han detingut 29 persones com a presumptes autores d’un delicte de robatori a interior de vehicle. Els arrestats, d’entre 20 i 39 anys i nacionalitat espanyola, són veïns de les localitats de Mataró, Premià de Mar (Maresme), Badalona (Barcelonès) i l’Hospitalet de Llobregat (Baix Llobregat).

 

Els detinguts, presumiblement, actuaven en horari nocturn als barris de l’Eixample i Rocafonda i a la zona del polígon industrial del Pla d’en Boet, on es concentren la gran majoria de discoteques i bars d'oci nocturns de la ciutat de Mataró.

 

La majoria d’aquestes detencions, que han comptat amb la col·laboració ciutadana, s’han realitzat in fraganti i s’han produït en el marc d’un dispositiu conjunt entre Mossos d’Esquadra i la Policia Local realitzat en diferents punts de la capital del Maresme. Aquest operatiu, integrat per agents uniformats i de paisà, forma part de les actuacions conjuntes entre la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra i altres cossos policials locals que operen al territori per prevenir la comissió d’il·lícits penals i administratius.

 

Els cossos de seguretat recorden la importància de la prevenció per evitar ser víctima d’aquest tipus de delicte. Es recomana estacionar el vehicle en una zona ben il·luminada, deixar-lo ben tancat i sense objectes de valor a l’interior, no deixar objectes de valor a la vista i activar els sistemes d’alarma quan se’n disposi.