Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La sala d’actes de l’Institut Miquel Biada estrena una climatització independent

Escoltar

La sala d’actes de l’Institut Miquel Biada estrena una climatització independent

Les obres s’han finançat a través del FEOSL

El Servei de Manteniment i Serveis de l’Ajuntament ha enllestit les obres d’instal·lació de climatització pròpia a la sala d’actes de l’Institut Miquel Biada. Aquestes obres formen part d’una nova fase de les reformes iniciades l’any passat en aquest equipament per tal que es pugui utilitzar de forma independent a la resta de l’edifici i fora de l’horari escolar.


 

L’espai ja s’ha estrenat amb diferents actes i concerts com els de l’Escola Municipal de Música i demà 18 de desembre l’alcalde, Joan Antoni Baron, assistirà a les 18 h al Festival de Nadal de la Casa d’Andalusia.

 

La sala s’ha climatitzat amb aire calent i aire fred, i també s’hi ha instal·lat un sistema d’extracció d’aire. S’ha construït nou fals sostre, per l’interior del qual s’han passat els conductes de climatització, a més d’adequar la instal·lació elèctrica i col·locar les màquines exteriors sobre l’estructura portant.

 

El projecte, que s’ha executat amb finançament del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL), les han portat a terme l’empresa Tecni Fred i Clima, SL i han tingut una durada d’uns quatre mesos. El pressupost de les obres ha estat de170.000 € (IVA inclòs), als quals s’hi han d’afegir 13.700,45 € (IVA inclòs) d’honoraris de redacció del projecte i de direcció de l’obra.

 

La sala d’actes té una superfície de 394 m² útils. L’any passat l’Ajuntament ja hi va fer obres de reforma per dotar l’equipament d’un accés directe des de l’exterior, treballs que es van executar amb finançament del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL). Amb les millores que ara s’han realitzat es pot utilitzar la sala quan sigui necessari sense haver d’encendre la calefacció de tot l’edifici, amb l’estalvi econòmic i energètic que això suposa.