Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament organitza un curs de monitor d'activitats de lleure infantil i juvenil i un curs de premonitor

Escoltar

L'Ajuntament organitza un curs de monitor d'activitats de lleure infantil i juvenil i un curs de premonitor

El Servei de Nova Ciutadania, Joventut i Dona de l'Ajuntament de Mataró ha organitzat dos cursos dirigits als joves de la ciutat: un per formar-se com a monitors i monitors de lleure infantil i juvenil i l'altre de premonitors. Les inscripcions als cursos, que s'impartiran al Centre de Formació Permanent Tres Roques durant els mesos de desembre i gener, comencen avui.



El curs de monitors disposa de 25 places per a joves majors d'edat que vulguin obtenir els coneixements teòrics i pràctics per poder treballar en un centre de lleure amb infants i/o joves al seu càrrec. L'Escola Lliure El Sol serà l'encarregada d'impartir el curs que es portarà a terme durant desembre de 2010 i gener de 2011 en tres blocs: 100 hores d'ensenyament teòric, 150 hores pràctiques i 25 hores per poder elaborar una memòria final de l'acció educativa que s'ha rebut. Els assistents que aprovin el curs disposaran del diploma de la Generalitat de Catalunya de monitor/a d'activitats en el lleure infantil i juvenil. El preu és de 182 € o de 102 € per als membres de l'Associació de Casals de Joves (ACJ), Acció Escolta (AE) i Esplac.




Els joves menors d'edat, d'entre 16 i 18 anys, poden fer el curs de premonitor que, amb 25 places i durant 16 hores, ofereix una introducció a les tècniques de funcionament i habilitats bàsiques de la funció de monitor i monitora. El preu és de 40€.




Les inscripcions


Els joves interessats en aquests cursos han de dirigir-se al Punt d'Informació Juvenil (SIDRAL) de la plaça d'Espanya, núm.1. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a dijous de 17 a 21 h i els divendres de 10 a 14 h. Les dates d'inscripcions són les següents:




22 de novembre: membres d'entitats infantils i juvenils inscrites al registre municipal d'entitats de l'Ajuntament de Mataró


23 i 24 de novembre: nois i noies de Mataró de fins a 35 anys i membres de l'ACJ, AE i/o Esplac


25 i 26 de novembre: resta de persones interessades


Del 22 al 26 de novembre: inscripcions per al curs de premonitor.