Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les carreres del TecnoCampus tenen assignats 443 estudiants després de la preinscripció de juny, un 72% més que el curs passat

Escoltar

Les carreres del TecnoCampus tenen assignats 443 estudiants després de la preinscripció de juny, un 72% més que el curs passat

214 estudiants han quedat en llista d’espera, un 30% dels quals havien triat TecnoCampus com a 1a preferència

Els centres universitaris del TecnoCampus Mataró-Maresme tenen com a resultat del procés de preincripcions de juny un total de 443 estudiants assignats. Aquesta xifra representa un augment del 72% respecte el curs anterior; si es fa la comparació excloent el grau en Infermeria, que comença aquesta any i el passat no s’impartia, el creixement és igualment significatiu, del 37%. Aquest fort increment té lloc l’any de la posada en marxa del nou campus situat a l’edifici del TecnoCampus Mataró-Maresme al Rengle, que tindrà lloc el setembre.

 


Un 66,4% dels alumnes assignats han triat TecnoCampus com a primera preferència, o sigui 2 de cada 3 nous estudiants. D'altra banda, 214 estudiants han quedat en llista d’espera, un 30% dels quals havien triat també TecnoCampus com a primera opció.


 

Per centres, a l’Escola Universitària Politècnica de Mataró, adscrita a la UPC, destaca el Grau en Mitjans Audiovisuals, amb una nota de tall de 6,694 i 150 alumnes de primer curs assignats el juny, dels quals 106 són en primera preferència. Aquest any s’ha doblat el nombre de places atesa la gran demanda existent. Els graus en enginyeries registren un augment del 31% respecte l’any anterior.

 

L’Escola Superior de Ciències de la Salut, de nova creació, posa en marxa el curs vinent el Grau en Infermeria, uns nous estudis que han tingut una gran acceptació. S’han assignat totes les places, amb 90 estudiants, i una nota de tall de 7,76.

 

Per la seva banda, l’Escola Universitària del Maresme (EUM) ha tingut el creixement més gran dels darrers cinc anys en les dues carreres. El Grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació té 93 estudiants assignats, dels quals 67 són en primera opció; el creixement en aquesta titulació és del 40% respecte el curs passat. Destaca la titulació de Turisme i Gestió de l’Oci, amb un creixement molt significatiu: de 17 estudiants assignats el curs passat a 30 estudiants assignats enguany.

 

Aquestes xifres corresponents a la preinscripció de juny i es complementaran amb la matrícula de setembre, que en el cas d’algunes titulacions representarà encara un increment d’alumnes assignats.