Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les inscripcions per participar al Cirera Rock es poden formalitzar fins al 30 de juliol

Escoltar

Les inscripcions per participar al Cirera Rock es poden formalitzar fins al 30 de juliol

El guanyador podrà fer un concert en un esdeveniment important de la ciutat

Els grups que desitgin participar aquest any al Cirera Rock, Concurs de Música Jove, tenen temps fins al 30 de juliol per fer la inscripció. Com cada any, la Comissió de Festes de l’Associació de Veïns de Cirera organitza aquest concurs, amb el suport de l’Ajuntament, en el marc de les festes del barri de Cirera.

 

El Cirera Rock respon a l’aspiració de persones de dins i fora del barri per fer possible la participació de conjunts que fan música jove de caràcter amateur. L’Ajuntament comparteix els objectius del Cirera Rock, que concorden perfectament amb els objectius del Pla Jove en l’àmbit de la cultura:

 

- Promoure la creació juvenil i la seva difusió a través de mostres i programes especialitzats

- Donar suport a les activitats culturals promogudes per associacions i col·lectius juvenils.

 

 

Suport municipal

 

El Servei de Joventut i Dona de l’Ajuntament aporta 1.600 € a l’organització del Cirera Rock mitjançant la signatura d’un conveni. A banda del suport econòmic, el Servei forma part del jurat del concurs i ofereix al grup guanyador la realització d’un concert en un esdeveniment important a la ciutat de Mataró.

 

Segons les bases del concurs, el conjunt guanyador també rebrà un premi en metàl·lic de 500 € i podrà gravar un single promocional de 3 cançons.

 

Les inscripcions es poden formalitzar a la llibreria Robafaves, a la sala CLAP i al Punt d’Informació Juvenil SIDRAL, al Casal de Joves de Plaça d’Espanya. També es poden descarregar des de la pàgina web del concurs.

 

El Cirera Rock es celebrarà el divendres 27 d'agost, a les 21:15 hores, al pati de l’escola Cirera de Mataró.